Bestil bord eller bestil mad

Der er mulighed for at spise i restauranten eller selv hente maden

Se Cafe Duemila´s menukort

Spis i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag kl. 14 - 21:45 & søndag har vi kun åbent for selskaber á mindst 15 personer. Selskaber skal reservere bord mindst 3 dage i forvejen. Der er mulighed for at bestille bord - enten dagen i forvejen eller samme dag. Telefonnummer: 38 10 99 50. Vi har små gaver til vores små gæster og derfor holder børnene også meget af at komme i Cafe Duemila.

Hos os kan du holde større arrangementer, f.eks. fejre fødselsdag, bryllup, konfirmation, firmafrokost og julefrokost.
Restauranten har plads til 40 gæster. Kontakt os i god tid, så kan vi sammen tilrettelægge en menu. Foretrækker du at holde festen hjemme leverer vi også mad til din fest ud af huset. Kontakt os i god tid og senest 3 dage før dit arrangement.

Hent maden selv
Hvis du som kunde ønsker at hente din mad, og spise hjemme, kan du spare tid ved at bestille maden på forhånd. Vores menukort finder du her på hjemmesiden. Når du har besluttet dig kan du ringe herned (telefonnummer: 38 10 99 50), så laver vi maden klar til dig. Normalt tager det ca. 20 minutter fra vi modtager din bestilling, til du kan hente maden hos os. Hvis vi har travlt i restauranten kan det tage lidt længere tid.

Vi modtager naturligvis Dankort!